RMC Taxi Schiedam online reserveerbaar!

Onze Taxi bedrijf is een centrale in Schiedam en omgeving. Dagelijks vervoeren wij diverse klanten veilig van locatie naar locatie in de meest luxe auto’s. Denk daarbij aan nieuwe, schone, goed onderhouden Mercedessen, Volkswagens enz. Wij met onze chauffeurs zijn ervaren en in het bezit van een taxipas en de juiste papieren. Veiligheid staat tijdens uw rit bij ons op nummer 1.

Bij ons betaalt u altijd veilig in de taxi met contant geld, uw creditcard of pinpas ook via site mogelijk met iDeal

RMC – Taxi staat klaar met het team voor uw zorg uit handen te nemen .

 

Reserveer uw taxi gemakkelijk online!

Uw taxi reserveert u gemakkelijk online via onze website.
Bij ons betaalt u veilig in de taxi met contant geld, met creditcard of uw pinpas ofterwel via de site met iDeal ook mogelijk.

Online uw taxi reserveren via de site en direct na reservering krijgt u vaste prijs daarna kunt makkelijk met iDeal betalen. In de drukke wegen zullen ook geen extra kosten bij komen .
Kwaliteit zoals u die van ons gewend bent, wij zijn u graag van dienst.

Reserveren

Bellen of online reserveren

Wanneer u een taxi in Schiedam bestelt dan zijn wij er altijd binnen een paar minuten. Wij hebben inmiddels 10 taxi’s 24/7 klaar staan om u van dienst te zijn. Wij doen veel ritten binnen Schiedam zoals naar het centrum, een taxi naar het Franciscus Vlietland Ziekenhuis (let op wij hebben geen rolstoelbus) of een taxi naar Schiedam Centrum Station. Wij brengen u snel en veilig naar de desgewenste bestemming.

Vliegveld Taxi

Taxi van of naar Amsterdam Schiphol

RMC Taxi Voordelig Tarief

Bij ons heeft u de mogelijkheid via onze site online uw rit te boeken met lage vaste tarief zonder extra kosten . Direct via iDeal betalen ook mogelijk . Service staat bij ons op eerste plaats .

Voordelig

RMC Taxi is de voordelige taxi!